Fjalor Anglisht Shqip

Fjalor Anglisht Shqip dhe anasjelltas.
Zgjidhni gjuhen nga e cila doni te perktheni, vendosni frazen ose fjalen qe deshironi te perktheni dhe klikoni butonin Perkthe.

 

Perkthe nga gjuha: Perkthe ne gjuhen: